katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Nyújtózz el egy halom szőnyegmaradékon!

2010.10.25. 07:20 - antiplastik

Címkék: vásár újrahasznosítás szőnyeg eco design designbútor

Két finn egyetemista elgondolkozott azon, hogy mi történik azzal a rengeteg szőnyeggel, amelyeket különböző vásárokon néhány napig a standoknál használnak. Ezen már én is elmélkedtem, és úgy tudom, hogy elvileg van rá mód, hogy később kedvezményesen (nyilván:-)) hozzájussunk egy-egy ilyen darabhoz. Bár nem hinném, hogy a nappali fő dísze lenne egy ilyen szőnyeg.

Nos, ők másik irányban gondolkodtak, és kitalálták, hogy a sokszínű maradékokat összetekerve príma fotelt készíthetnek. Egy-egy fotelben 250 négyzetméternyi szőnyeg van. A színek persze függnek attól, hogy milyen szőnyegek voltak készleten (milyen vásárok/kiállítások voltak korábban) Nos, a fotelt sem tudnám feltétlenül a nappalimban elképzelni, de közintézményekben, netalántán vásárokon, rendezvényeken, igen....
 
via:Arttu Kuisma/Janne Melajoki - Lahti University of Applied Sciences
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr522396176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

litababa 2010.10.26. 09:10:06

nekem bejon, en siman betennem a blup-om melle :D


süti beállítások módosítása