katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Városi kívánságmatrica

2011.04.18. 07:30 - antiplastik

Tegnap reggel friss zsemlékről álmodoztam, de hamar rádöbbentem, hogy a környéken nincs pékség....azaz, marad a tegnapi zsemle a közértből.  Pedig milyen jó lett volna, és  egy jó olasz étterem is nyílhatna a közelben, ha már itt tartunk, vagy egy kevésbé drága zöldséges, és egy konkurens hentes, hogy a másik összekapja magát és frissebb legyen az áruja....Aztán eszembe jutott, hogy hallottam egy hölgyről, aki erre kitalált egy jópofa ötletet. Candy Chang, célul tűzte ki, hogy fórumot adjon mindenkinek ötletei megvalósítására. Őt az ihlette, hogy rengeteg üresen álló üzlethelyiséggel találkozott New Orleansben. Chang fogta magát és matricákat készített, amelyen az `I wish this was`felirat szerepelt, alatta helyet adott a vágyaknak. Jöttek is szép számban az ötletek: zöldségestől, a Disneylandig, vagy a mennyig… Budapest!Tetszene ez nekünk?

www.kartonjatek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr822835132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isimaru 2011.04.18. 16:24:10

de szuper!
vadjutka


süti beállítások módosítása