katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Nem minden szemetes zsák szemét

2011.03.28. 07:30 - antiplastik

Ismét Hollandiából érkezett a legújabb ötlet, amely sok ökoszívet dobogtat meg. A De Goedzak egy olyan szemetes zsák, amelybe olyan tárgyakat tehetünk, amelyek még mások számára hasznosak lehetnek. Nincs megfelelő módja annak, hogyan tegyünk ki feleslegessé vált, de még hasznos tárgyakat úgy, hogy ne szóródjanak szét az utcán, vagy nem ázzanak meg az esőben. A Goedzak zsákok figyelemfelkelőek, de mivel átlátszóak, látható mit tartalmaznak. Így nagyobb eséllyel találnak új gazdát a bennük rejlő tárgyak. Sajnos nem vagyok arról teljesen meggyőződve, hogy Magyarországon átjönne-e az üzenet....Mindenesetre az ötlet nagyon jó....





 


www.kartonjatek.hu
www.degoedzak.nl/

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr732777133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása