katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Kartondesign, vagy design kartonból GYEREKEKNEK!!!!

2010.05.13. 20:08 - antiplastik

Címkék: kartondesign íróasztal gyerekbútor designbútor kartonbútor

Minden kisgyerekes családban elérkezik az idő, amikor szükség lesz egy asztalkára, kis székre, ahova szívesen leülnek a gyerekek játszani, alkotni. (az elmúlt hetekben ilyen kis asztalkáknál születtek az anyák napi ajándékok is, ugye? Jaj, de szépek is lettek!!!!)

A hagyományos elképzelés szerint, ezek az asztalok fából, aztán műanyagból készültek.De örömmel jelezzük, hogy bővült a kínálat, és már strapabíró kartonból is megtalálható a mini „alkotóműhely”! A tervezők külön hangsúlyt fektettek a designra és a praktikumra, hiszen a BO BURO a Kidsonroof-tól, nem csak bútor, hanem tároló is a kis kincsek számára! (ja, és a macska is el tud benne bújni) Kartonjatek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr562000978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása