katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Fából papír, de papírból fa?

2010.12.02. 07:15 - antiplastik

Címkék: design kreativitás eco design

Azt ugye mindenki tudja, hogy a papír fából készül. (A pontos folyamat leírására azért most fejből nem vállalkoznék.) Mit történik azonban akkor, ha megfordítjuk a folyamatot és azon elmélkedünk, hogyan lehet papírból ismét fát készíteni. Ez azért már egy érdekes dolog lehet.

Ezen gondolkodott két dán egyetemista, Mieke Meijer és Arjan van Raadshooven is. Addig-addig kísérleteztek, míg ragasztó segítségével megformázták a fához nagyon hasonló léceket, no de újságpapírból. Az újságból készített „fa” jelenleg még a fejlesztési és kísérleti fázisban van, de érdemes lehet nyomon követni a termék fejlődését. 

via: via,Vij5
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr382487114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.



süti beállítások módosítása