katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Kartoniroda

2010.10.27. 07:15 - antiplastik

Címkék: környezetkímélő ökodesign kartonbútor

Kinek mi jut eszébe a környezetbarát irodáról? (néhány gondolatra tényleg kíváncsiak vagyunk!) Nekem az, hogy a duplán kinyomtatott anyagokat, már nem a kukába dobjuk, hanem a papírok közé, hogy van már PET-prés, esetleg nem egyszerre fűtjük és szellőztetjük az irodát, a tárgyaló lámpáját lekapcsoljuk stb….Ennél tovább egy „átlag” irodai közeg még nem igazán jutott.

Pedig juthatna és kipróbálhatná azt az irodát, amelyet csak „The Nothing Office” néven emlegetnek. Két holland designer kitalálta ugyanis, - a mi szívünkhöz nagyon is közelálló - KARTONIRODÁT. Minden megtalálható benne, ami egy hagyományos irodában, csak éppen itt kartonból.
Amennyire a legutóbbi szőnyegből készült fotelt nem vállaltam volna be, ezt az irodát azonnal…
Érdemes alaposan szemügyre venni a fotókat, látható, hogy az asztalok, a polcok, az álmennyezet is kartonból van.
 
Designer: Joost van Bleiswijk, Alrik Koudenburg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr902401799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csincsikurin 2010.10.27. 17:05:54

azé fasság, mert a mindennapokban használhatatlan. és ha kiborul a kávé az asztalra? kidobod az asztalt? az ám a környezettudatosság. és a portörlés vizes ronggyal? olyan eszközöket, amiket egyszer megveszel és utána 10 évig használsz, ne váltsunk már ki papundeklivel, heló!

antiplastik 2010.10.27. 17:17:05

Üdv csincsikurin!
Hallottál már kartonbútorról? Már rég kitalálták, működik és itthon is gyártják - többen is.

lüke 2010.10.27. 19:02:25

az előttem szóló már lelőtte
de: klassz, formaldehid nélküli,környezetbarát, olcsó és gyorsan cserélhető

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2011.01.28. 15:23:42

érdemes lenne benézni a Jet Tours irodájába néhány fénykép erejéig, biztos beengednek! Az nem überdesign, hanem ízig-vérig használható praktikus, élhető. Nem ott dolgozom, de ismerem a vezetőket, ha érdekel kontaktálj!
csaó
Laci


süti beállítások módosítása