katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Cserépbe madarat, méhecskét, virágot - rendezzük a várost!

2010.10.15. 07:29 - antiplastik

A városban élő állatok, elsősorban madarak számára fel van adva a lecke, hogy megfelelő lakhelyet találjanak maguknak, vagy fészket rakjanak. Vannak vicces, de meghökkentő esetek is a városi madárfészkekre. Chooi-leng Tan egy városrendező versenyre (Reburia) azonban egy téglából készült, kifejezetten szép, de leginkább a madarak, rovarok számára kényelmes, többféleképp variálható fészekkel indult. Használható, etetőként, fészekként, madárfürdetőként. Növénybarátoknak a házfal díszítésére javasoljuk, vagy akár egy függőleges konyhakert is kialakítható. (tuti helytakarékos)

De beszéljenek a képek:

 

 

 

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr442371908

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Atommacska inda house I. 2010.10.17. 10:51:24

Zsebi, a gizda atommacska szétkoptatta a nemrég vett lakás járólapjait. Spejbl, a naív vevő már-már lekapta őt is mind a tíz körméről...Az összes ablak a parkot bámulja, szuper. Kevés híja, hogy tarkónkon nem érnek össze szánk szélei, de végül egyikünk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tanita · http://ingyenholmik.blog.hu 2010.10.15. 21:37:19

jaj, nagyon jól néz ki, csak a végén minden tele lesz madársz*rral


süti beállítások módosítása