katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Textil adventi naptár

2009.11.30. 15:25 - antiplastik

Holnaptól kezdődik a nagy Visszaszámlálás!!! 24 nap Karácsonyig. 24 kis időmérő ajándék, 24 boldog reggel - gyerekek kedvenc hónapja.

Ezt az adventi naptárt textilből varrtam, vatelinnel alábéleltem, hogy legyen egy kis vastagsága. Varrtam rá 24 db franciakapcsot, ezekre akasztjuk fel a 24 db, filc-számot.

Minden reggelre az aktuális szám helyén - mi 1-től számolunk 24-ig, de lehet fordítva is - egy kis textilzsákba csomagolt meglepetés várja a gyerekeket. Mire eljön a Szenteste 24 kis színes csomag díszíti a fát.

Mit tegyünk a csomagokba, ami nem rontja a fogakat és csemeténk mégis örül neki? Ez elég nehéz kérdés, de megoldható. Tehetünk bele buborékfújót, matricát, ujjbábot, ceruzát, filctollat egy különleges családi programot, mandarint, aszalt gyümölcsöt. Lányoknak ezerféle csinos csatt, gyöngy, szalag is nagy örömöt okoz.

A lényeg nem is maga az ajándék, hanem a kedves gondoskodás, és a gyerekek ezt nagyon jól tudják!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr501563680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása