katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Elindult a kartonjatek.hu, a környezettudatos játékok boltja

2009.10.15. 16:07 - bemondo

Címkék: játék gyerekjáték kartonjáték

kartonjatek.hu

A környezettudatosság nem csak a PET palackokról szól. Elindult a kartonjatek.hu ahol többféle újrahasznosított papírból készült, ugyanakkor tartós játékok rendelhetők, akár már Karácsonyra is.

 

 















Az egyes termékeket itt, ebben a blogban is bemutatjuk, ahol hamarosan, Ti is elmondhatjátok véleményeiteket, felvetéseiteket a termékekkel kapcsolatban.

Üdvözlettel,
a kartonjatek.hu csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr401452142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaga · http://autostat.hu/markatoertenetek 2009.10.16. 10:53:29

Érdekesnek tűnik, már ha leírás is lesz hozzá, mondjuk gyerekeknek az elkészítéshez. Sok sikert hozzá!

antiplastik 2009.11.11. 11:25:31

Sziasztok!
Aki szeretné megtapasztalni közelebbről, hogy hogyan néznek ki azok a terméket amik újrahasznosított papírból készültek jöjjön ki vasárnap (nov. 15.)a WAMP-ra, ahova már az új termékekkel érkezünk.
Nagyon készülünk már a Karácsonyra ezért ott fogjuk bemutatni az idei újdonságot a kartonból készült csodálatos 76 cm magas karácsonyfát!!!!!

Várunk szeretettel!

kartonjatek.hu csapata


süti beállítások módosítása