katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Névjegykártyák a fenntarthatóság jegyében

2010.10.29. 07:54 - antiplastik

Címkék: design csináld magad business kreativitás környezetbarát névjegykártya eco design

Nem is tudom mikor volt az, amikor Magyarországon hirtelen elterjed a névjegykártya használat. Először különlegességnek számított, vagy azt mutatta, hogy valaki tényleg nagyon komoly ember lehet, de ma már szinte mindenkinek van. Biztosan létezik névjegykártyatrend, stílusok. Érdekes lenne kielemezni az elmúlt évek változásait a „bizinszkárd” területén. Gyűjtöttünk néhány jelenlegi variációt a fenntarthatóság jegyében. A legelső a kedvencünk, és elárulom, mi is szoktuk ezt alkalmazni. Egyszerűen egy pecsétet készítettünk és maradék anyagra, cetlire, kartondarabra nyomjuk az adatainkat.

 

Aki azonban a klasszikus megoldásokat kedveli, de fontosnak tartja a környezetvédelmet, annak ajánljuk az újrapapírt (már minden nyomdában van). További ötleteket szívesen vesszük a kommentekben vagy a facebookon.

Íme, néhány zöld példa azoknak, akik befogadók a kreatív ötletekre.


 

www.kartonjatek.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr932406940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása