katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Repülőgépülésből kézipoggyász

2010.06.28. 12:38 - antiplastik

Címkék: táska újrahasznosítás termék gumiabroncs környezetbarát

A VELO-re márka 2006-ban indult, azzal a gondolattal, hogy a régi gumiabroncsokat is lehet újjávarázsolni és használni. Így jöttek létre a kézzel készített gumiövek, amelyek mindegyike korábban más-más utakon, hosszúságon koptatták magukat… Ezt követték a pénztárcák. A kollekciót azonban mára táskákkal is kiegészítették. Ezek pedig repülőgépek régi üléseinek bőrhuzatából, biztonsági övekből, fogantyúkból készülnek. A kézzel készített strapabíró táskában - a mai igényeknek megfelelően – a laptop is elfér, és amelyet kézipoggyászként a repülőre is fel lehet vinni! (nem elhanyagolható szempont, ugye?)

kartonjáték

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr712115730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása