katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

ÖKObabaház

2010.02.25. 14:33 - antiplastik

Címkék: környezetbarát gyerekjáték karton babaház eco design kartonjáték

Babaház és környezetvédelem? A tapasztalat szerint, egyszer minden lányos szülő életében eljön az a pillanat, amikor gyermeke babái számára szép, tágas, jó beosztású otthont kell biztosítania. A MOBIL HOME Recycle!, vagyis az ÖKObabaház, jó választás annak, aki kímélni szeretné csemetéjét a műanyagoktól, pénztárcáját a nagy kiadásoktól, és szereti járni és védeni a természetet. 

 

Az ÖKObabaház újrahasznosított kartonból készült, megtartva annak jellegzetes barna színét. Hogy mégis kitűnjön az unalomig ismert újrabarna tárgyak közül, tervezője - Ilya Yashkin - egy szépséges hegyvidék képével és annak gazdag állatvilágával dekorálta. Izgalmas feladatnak ígérkezik a gyerekek számára felismerni az állatokat sziluettjük alapján.

 

Jól illenek a babaházba a fa bababútorok és a házi készítésű gyufásdobozbútorok, papírbútorok is! Utóbbiak elkészítése ráadásul jó közös móka is. Itt egy kis kedvcsináló a munkához:

 

Az ÖKObabaház márciustól lesz rendelhető a Kartonjáték webáruházban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr311789611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása