katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Papír(szerű) mosdó

2011.07.16. 11:49 - antiplastik

Címkék: design papír lakberendezés mosdókagyló designbútor tyvek

Miért csak papír(szerű)? Mert minden óvodás tudja, hogy a papír elázik a víztől. A Tyvek azonban nem ázik el, viszont pont úgy néz ki mint a papír. A Tyvek egy olyan különleges anyag(nagysűrűségű polietilén - HDPE), ami egyesíti magában a papír, a textil és a műanyag legjobb tulajdonságait: könnyű és puha, hajtogatható, gyűrhető, nyomtatható, vízálló és ugyanakkor lélegző. Nem utolsó sorban pedig - újrahasznosítható.

Az olasz Lago cég, kihasználva a fenti tulajdonságokat, mosdókagylót gyártott a Tyvekből.

 A végeredmény egy tökéletesen papír hatású, szennytaszító, vízlepergető tulajdonságokkal rendelkező mosdó lett. Újdonságukat a tavaszi milánói bútorvásáron mutatták be.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr133071903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kissbogi22 · http://www.outletbutor.hu 2011.07.25. 15:46:02

De érdekes! :D Elég jól néz ki! :)


süti beállítások módosítása