katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Csináld magad! Pólóhajtogató kartonból

2010.05.19. 07:38 - antiplastik

Címkék: csináld magad újrahasznosítás kreativitás karton környezetbarát ajándékötlet

Szeretnéd, ha a szekrényedben szép egyforma méretűre hajtogatott pólók sorakoznának katonás rendben? Nos a katonás renden sajnos nem segíthetek - erre még nem találtak ki szerkezetet - de az egyforma méretű hajtogatásra van egy tippem: Készíts kartondobozból pólóhajtogató szerkezetet. A munka rendkívül gyors és egyszerű, csak egy nagyobb méretű kartondobozt kell szétszabdalni hozzá. Az eredmény pedig megédesíti a ruhaelpakolás keserű perceit. A pólóhajtogató szerkezet használatának kellemes mellékhatása, hogy a pólót nem csak szépen összehajtja, de szinte ki is vasalja. Próbáld ki!
Do IT Yourself: T-Shirt Folder - The best video clips are right here

kartonjatek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr792014566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tikita 2012.09.02. 21:33:10

Nagyon tetszik. A pólóhajtogató is, de az, hogy meg tudom csinálni még jobban. Köszönöm! Holnap lesz a napja, hogy elkészítem, és hátha megszeretem a vasalást is.


süti beállítások módosítása