katonjatek.hu blog

Ökodesign, ökotippek, ökomegoldások a mindennapokra. Környezetbarát játékokkal a holnapért. KARTONJATEK.HU hivatalos blogja.

Friss topikok

Címkék

Címkefelhő

Környezetbarát karácsonyfa

2009.11.21. 23:47 - antiplastik

Címkék: karácsony környezetbarát karácsonyfa kartonjáték

Íme a legújabb és legaktuálisabb termék a Kartonjáték kínálatából: az újrahasznosított kartonból készült karácsonyfa. Ez nem játék! Ez komoly! Tökéletesen környezetbarát és nagyon különleges ez az ünnepi dekoráció. Igazán elkötelezett környezetvédők a hagyományos karácsonyfájukat is lecserélhetik a karton változatra.

 

 

 

A karácsonyfa elemeit kartonlapokból pattinthatjuk ki és nem kevés, de igazán élvezetes munka után már áll is a 76 cm magas karton-karácsonyfánk - ami nem szúr és nem kell utána takarítani.

A játékba természetesen a gyerekeket is vonjuk be, a karácsonyfa összeállítása kitünő alkalom egy jó kis családi beszélgetésre. Az ünnepi készülődésnek nevezett fejvesztett rohanásban legalább mi is megpihenhetünk kicsit.

www.kartonjatek.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kartonjatek.blog.hu/api/trackback/id/tr851542843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ökofan 2009.11.22. 16:44:43

Hát ezt jó!!!!! Régóta keresek megoldást arra, hogy a karácsonyom környezetbarátabbá váljon....eddig a fával mindig bajban voltam, mert a kölcsönzött fa szobahőmérsékleten elpusztul sajnos.
Többször is össze lehet rakni ezt a kartonból készült karácsonyfát?

antiplastik 2009.11.22. 19:17:00

Annyiszor rakod össze ahányszor csak akarod. A karácsonyfa nagyon erős és strapabíró kartonból készült. Az ünnepek után az elemek visszahelyezhetők a helyükre (mint egy puzzle - a gyerekek ezt a részt is imádják, nyugodtan lehet velük is csináltatni) és lapraszerelve, a dobozában tárolhatod a fát a következő Karácsonyig.

ökofan 2009.11.22. 21:55:50

szuper köszi! Akkor majd megnézem a wamp-on ezt az ökokarácsonyfát.....

ökofan 2009.11.22. 21:58:21

Jaj, most láttam csak, hogy a Wamp legközelebb dec. 6-án lesz. Van üzletetek vagy valahol, ahol meg lehet nézni?

antiplastik 2009.11.23. 18:46:48

A Műcsarnok boltjában található egy felállított karácsonyfa, illetve a honlapunkon www.kartonjatek.hu található minden üzlet, ahol a fa megvásárolható.


süti beállítások módosítása